Login    Register
  • Author
    Message

Re: Updates 2014/01/18

Postby Mystler » Tue 21. Jan 2014, 13:17

Yeah, everything should work now. And don't forget that it says "Part 1" in the OP. ;)

@Abjab, you can remove TOCRepair.exe, if you want. You can even do a complete cleanup by deleting every file (except the folders, UruLauncher and server.ini) in your TOC-Moul folder.
Mystler
Development Manager

User avatar
 
Posts: 649
Joined: Mon 11. Jul 2011, 16:14
Location: Germany
Gender: Male
MOULa Name: Mystler
MOULa KI#: 150272
TOC-MOUL Name: Mystler
TOC-MOUL KI#: 346
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby Acorn » Wed 22. Jan 2014, 00:24

yes, confirming that the update worked fine for me just now - didn't take long, absolutely no problems! :D
Acorn
 
Posts: 13
Joined: Sun 1. Dec 2013, 00:45
MOULa Name: Acorn1
MOULa KI#: 0
TOC-MOUL Name: Acorn
TOC-MOUL KI#: 0
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard Name: Acorn
Gehn Shard KI#: 0
Minkata Name: Treehugger
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby Mystler » Wed 22. Jan 2014, 13:38

Hotfix
Mystler wrote:A miracle has happened: Filtik found an issue in the database. Marker games are fixed!
Mystler
Development Manager

User avatar
 
Posts: 649
Joined: Mon 11. Jul 2011, 16:14
Location: Germany
Gender: Male
MOULa Name: Mystler
MOULa KI#: 150272
TOC-MOUL Name: Mystler
TOC-MOUL KI#: 346
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby Wamduskasapa » Wed 22. Jan 2014, 15:45

So far the Calibration Marker Missions seem to be working. Plus timing for mission completion is also accurate...

The only problem I have found so far are with the panic link collections - an arm going through is no good - your whole body must go through for it to count - so it is my aim and not the game - LOL

Image as you can see mine are finished...

THANK - YOU
Image
Wamduskasapa

User avatar
 
Posts: 66
Joined: Sat 30. Nov 2013, 01:31
Location: Columbia, MO
MOULa Name: Wamduskasapa
MOULa KI#: 69106
TOC-MOUL Name: Wamduskasapa
TOC-MOUL KI#: 273767
TOC-TPOTS Name: Wamduskasapa
TOC-TPOTS KI#: 56165
DI Name: Wamduskasapa
DI KI#: 208762
Gehn Shard Name: Wamduskasapa
Gehn Shard KI#: 12181
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby McBeam » Wed 22. Jan 2014, 21:16

yes!!! you just have to have faith in Mystler....it works i installed it and no problems thanks you!!!
McBeam
 
Posts: 48
Joined: Tue 30. Aug 2011, 07:00
MOULa KI#: 0
TOC-MOUL KI#: 0
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby janaba » Wed 22. Jan 2014, 23:37

'A miracle has happened' - this is really awesome and wonderful, and not only for the TOC shard, but for all shards working on that previously I suppose !!! ... A big Kudos, Congratulations and Hooray to Filtik and the whole TOC team !!! ... :D

I didn't test it myself yet, but I believe it of course, and expect it to work as perfect as it can be, and I just wanted to throw some more excitement, joy and appreciation in here ... :)
janaba

User avatar
 
Posts: 187
Joined: Mon 26. Mar 2012, 18:49
Location: Berlin, Germany
MOULa KI#: 0
TOC-MOUL KI#: 0
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby Mystler » Thu 23. Jan 2014, 18:11

Hawkster: Try to set your monitor refresh rate to 60Hz.
Mystler
Development Manager

User avatar
 
Posts: 649
Joined: Mon 11. Jul 2011, 16:14
Location: Germany
Gender: Male
MOULa Name: Mystler
MOULa KI#: 150272
TOC-MOUL Name: Mystler
TOC-MOUL KI#: 346
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby Adrialla » Fri 30. Jan 2015, 23:31

I have tried using TOC for the past couple of months, but to no avail. I've done everything suggested here ... set URUexplorer and URUlauncher and PhysX_setup to run as admin. I have a newer computer running Win7 with a fast connection. Although I have no issues running MOULa itself and zip around there very quickly, I have yet to be able to play TOC without waiting 20-30 minutes just to get to Relto. From there, wherever I link, it can take upwards of 40 minutes! I have uninstalled and reinstalled twice and I still have to wait a loooooong time just to enter. SO disappointing. Also, when I finally get into Relto, there is serious lag and the one time I actually made it to the cavern, I couldn't run up stairs at all without jumping.

Is there any help for these issues? I don't understand why I'm having so much trouble with TOC when my MOULa works just fine. :(

UPDATE: I have just also tried installing the most recent PhysX software and Legacy driver and still no luck. I was really looking forward to playing on TOC, but I think it's time to throw my hands up and delete it. I thought it would be a simple matter of installing and playing ... like the other shards. Unfortunately, it isn't.
Adrialla
 
Posts: 1
Joined: Fri 30. Jan 2015, 23:18
MOULa KI#: 0
TOC-MOUL KI#: 0
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: Updates 2014/01/18

Postby Mystler » Sat 31. Jan 2015, 12:28

The problem you have should not occur. Please check your monitor refresh rate. Afaik, there is a bug that can cause loading screens to take very long when you have a 50Hz refresh rate and you are playing in windowed mode (or fullscreen, I can't remember which was causing the problem). Make sure you have set your refresh rate to 60 Hertz, if you are using a flat screen monitor.
Mystler
Development Manager

User avatar
 
Posts: 649
Joined: Mon 11. Jul 2011, 16:14
Location: Germany
Gender: Male
MOULa Name: Mystler
MOULa KI#: 150272
TOC-MOUL Name: Mystler
TOC-MOUL KI#: 346
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Previous

Return to MOUL Updates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest