Login    Register
  • Author
    Message

/gocam

Postby RockArdemar » Mon 6. Oct 2014, 10:49

Hello Mystler!

I know you are busy, but am leaving this here for later when you have some spare time. It is not urgent.

Maybe I am doing something wrong, but when I /stopcam, I expect to go back into cam with /gocam. It seems the most logic of all the available options.
However, on /gocam I get the following answer:

put one foot in front of the other and eventually you will get there
. :)
Spoiler:
Image


I have tried some other cam-related options too (and even improvised with a guess like /startcam and similar), but it didn't work either.
I had to logout and then back in to restore my cam (and go back to the place every time again).

So, am I using /gocam wrongly or is it inoperative?

Thanks in advance!

R
KI 42627 - FB | T
RockArdemar

User avatar
 
Posts: 184
Joined: Tue 4. Oct 2011, 09:04
Location: Barcelona, Catalonia
MOULa KI#: 34143
TOC-MOUL KI#: 42627
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 235532
Gehn Shard KI#: 17785
Minkata KI#: 70951

Re: /gocam

Postby Mystler » Mon 6. Oct 2014, 11:52

Whoops! It detected /go and triggered the easter egg command. I'll fix it in the next update. ;)
Mystler
Development Manager

User avatar
 
Posts: 649
Joined: Mon 11. Jul 2011, 16:14
Location: Germany
Gender: Male
MOULa Name: Mystler
MOULa KI#: 150272
TOC-MOUL Name: Mystler
TOC-MOUL KI#: 346
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: /gocam

Postby RockArdemar » Mon 6. Oct 2014, 16:10

Thanks Mystler! ;)
KI 42627 - FB | T
RockArdemar

User avatar
 
Posts: 184
Joined: Tue 4. Oct 2011, 09:04
Location: Barcelona, Catalonia
MOULa KI#: 34143
TOC-MOUL KI#: 42627
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 235532
Gehn Shard KI#: 17785
Minkata KI#: 70951

Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest