Login    Register
  • Author
    Message

D'ni-Ae'gura

Postby Ehren » Mon 10. Sep 2012, 21:28

It has been impossible to link to the city here for quite a while now, trying it will get you stuck where you are.
Image
Ehren

User avatar
 
Posts: 111
Joined: Sun 4. Sep 2011, 08:56
MOULa KI#: 52872
TOC-MOUL KI#: 301538
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 150122
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby Charura » Mon 10. Sep 2012, 22:18

I'm here @ this very moment 4:18 EDT US
Charura
 
Posts: 73
Joined: Tue 9. Aug 2011, 20:42

Re: D'ni-Ae'gura

Postby Ehren » Tue 11. Sep 2012, 08:58

No, it still doesn't work.
Image
Ehren

User avatar
 
Posts: 111
Joined: Sun 4. Sep 2011, 08:56
MOULa KI#: 52872
TOC-MOUL KI#: 301538
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 150122
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby S'ni Day » Tue 11. Sep 2012, 18:00

Yes, I have had this same problem with Alcugs URU. I have been using CoD instead to get to the city when I need too. I hope that this could be fixed.
Image
S'ni Day

User avatar
 
Posts: 35
Joined: Mon 22. Aug 2011, 16:34
Location: East Coast, USA
MOULa KI#: 6678715
TOC-MOUL KI#: 1270
TOC-TPOTS KI#: 40368
DI KI#: 102357
Gehn Shard KI#: 14730
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby calroger » Tue 11. Sep 2012, 21:10

I guess I don't understand the problem. I am able to link in from the city book (3rd book top shelf) in my Relto with no problem. What is it that you folks are doing differently?

Cal
Cal (Akon in game)
---------
HP Pavilion P6347C, AMD Athlon II X4 630 processor, 2.80 ghz
nVidia GeForce GT640 Graphic card
6 gb RAM
1.2 tb (1200 gb) on three drives
Windows 10 Home Edition
Directx V.11
calroger

User avatar
 
Posts: 320
Joined: Wed 25. Apr 2012, 23:56
Location: Beaverton, Oregon, USA
Gender: Male
MOULa Name: Retiredman
MOULa KI#: 16603428
TOC-MOUL Name: Akon
TOC-MOUL KI#: 208406
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard Name: Retiredman
Gehn Shard KI#: 124834
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby Ehren » Wed 12. Sep 2012, 19:45

The problem is clicking the link panel to link there, but being stuck in Relto after that rather than linking, or if you use a stone or book link to the city in another age, you get stuck in the animation for touching the book.

Also, the city book goes in the 7th book space!
Image
Ehren

User avatar
 
Posts: 111
Joined: Sun 4. Sep 2011, 08:56
MOULa KI#: 52872
TOC-MOUL KI#: 301538
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 150122
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby Scarchu » Wed 12. Sep 2012, 19:59

I Have no problem with the City too.
Image
Scarchu

User avatar
 
Posts: 152
Joined: Mon 22. Aug 2011, 18:58
Location: Bulgaria
MOULa Name: Scarchu_BG
MOULa KI#: 11995668
TOC-MOUL Name: Scarchu
TOC-MOUL KI#: 3349
TOC-TPOTS Name: Scarchu
TOC-TPOTS KI#: 36096
DI KI#: 0
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby calroger » Wed 12. Sep 2012, 22:08

Ehren wrote:The problem is clicking the link panel to link there, but being stuck in Relto after that rather than linking, or if you use a stone or book link to the city in another age, you get stuck in the animation for touching the book.

Also, the city book goes in the 7th book space!


In my Relto, the first book is the "hood" book, second is Nexus, third is "city" and contains link to the city, fourth and fifth are empty, sixth is D'ni Riltagammen (Cleft), and the seventh book is Gahreesen.

Anyway, I tried the bahro linking stone in my bevin and it links to the city without problem. Apparently I did something wrong way back when and now I don't have the problem. Are there other linking stones in the URU universe that I can use to try to reproduce the problem?

Cal
Cal (Akon in game)
---------
HP Pavilion P6347C, AMD Athlon II X4 630 processor, 2.80 ghz
nVidia GeForce GT640 Graphic card
6 gb RAM
1.2 tb (1200 gb) on three drives
Windows 10 Home Edition
Directx V.11
calroger

User avatar
 
Posts: 320
Joined: Wed 25. Apr 2012, 23:56
Location: Beaverton, Oregon, USA
Gender: Male
MOULa Name: Retiredman
MOULa KI#: 16603428
TOC-MOUL Name: Akon
TOC-MOUL KI#: 208406
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard Name: Retiredman
Gehn Shard KI#: 124834
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby calroger » Wed 12. Sep 2012, 22:34

I am wondering if this may be a client side issue. I am running MOULa 1.912 and TOCMOUL 2.8.
Cal (Akon in game)
---------
HP Pavilion P6347C, AMD Athlon II X4 630 processor, 2.80 ghz
nVidia GeForce GT640 Graphic card
6 gb RAM
1.2 tb (1200 gb) on three drives
Windows 10 Home Edition
Directx V.11
calroger

User avatar
 
Posts: 320
Joined: Wed 25. Apr 2012, 23:56
Location: Beaverton, Oregon, USA
Gender: Male
MOULa Name: Retiredman
MOULa KI#: 16603428
TOC-MOUL Name: Akon
TOC-MOUL KI#: 208406
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 0
Gehn Shard Name: Retiredman
Gehn Shard KI#: 124834
Minkata KI#: 0

Re: D'ni-Ae'gura

Postby Ehren » Thu 13. Sep 2012, 02:28

calroger wrote:I am wondering if this may be a client side issue. I am running MOULa 1.912 and TOCMOUL 2.8.


Well, here's the problem, I'm not talking about TOCMOUL. This isn't even the right forum for TOCMOUL.
Image
Ehren

User avatar
 
Posts: 111
Joined: Sun 4. Sep 2011, 08:56
MOULa KI#: 52872
TOC-MOUL KI#: 301538
TOC-TPOTS KI#: 0
DI KI#: 150122
Gehn Shard KI#: 0
Minkata KI#: 0

Next

Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest